Een nieuwe kijk op BI

BI voor de zorg

Wij geloven in een vernieuwde kijk op stuurinformatie in de zorg waarbij data wordt gebruikt om de zorgprofessional te ondersteunen in zijn of haar dagelijkse werk.

Daarom zijn onze dashboards gemaakt mét onze klanten, in alle lagen van de organisatie.

Report analysis _Monochromatic (4)

Microsoft Power BI

Onze dashboards maken wij in Power BI. De keuze voor dit progamma is eenvoudig; het integreert perfect met Office-omgevingen van onze klanten, is voordelig en zeer toegankelijk voor nieuwe gebruikers.

Onze dashboards bouwen wij mét onze klanten

Samen met onze klanten bouwen wij dashboards die invulling geven op hun informatiebehoefte. Wij gaan in gesprek met verschillende lagen in de organisatie en maken dashboards die niet alleen voor management zijn ontwikkeld, maar ook voor de zorgmedewerker die baat heeft bij een adequate informatievoorziening.

Hiermee nemen wij veel tijdrovend uitzoekwerk weg bij de zorg, maar ook bij de afdelingen die verantwoordelijk zijn voor kwaliteit en continue verbetering binnen de organisatie.

Waarom BI van Creq?

Informatiebehoefte in kaart brengen

Door middel van interviews brengen wij de informatiebehoefte binnen de organisatie in kaart.


Dashboards bouwen

Nadat er een heldere informatiebehoefte is opgesteld en duidelijk is welke bronnen nodig zijn, bouwen wij dashboards die in de behoeften voorzien. Wij letten hierbij ook op hoe een dashboard praktisch kan worden gebruikt.

Integreren in het werkproces

Wij zorgen ervoor dat de gebouwde informatievoorziening binnen de werkprocessen van de doelgroep past. Zo kan het zijn dat eenzelfde informatiestroom op verschillende wijzen beschikbaar komt.

Neem een kijkje in één van onze dashboards

Meer weten over onze BI-oplossingen?

Wilt u meer weten over onze BI-oplossingen en wat het mogelijk voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Luciën de Jong
Senior Consultant - BI