Werken bij Creq

Het verschil maken

Als ambitieus bedrijf zijn wij continu op zoek naar talent. Creq biedt volop mogelijkheden voor ontwikkeling en geeft jouw talent daarbij alle ruimte. We stimuleren continue groei van kennis en kunde, vanuit de overtuiging dat iedere Creq’er daarmee een bijdrage levert aan zowel de klant, Creq en niet te vergeten je eigen ontwikkeling.

Lijkt het jou leuk om een Creq'er te worden?
Neem dan gerust contact met ons op!

Vliegende start

Werken bij Creq betekent deel uit maken van een hecht en gevarieerd team met verschillende achtergronden. Vanaf dag één zul je meedoen met onze projecten en het verschil kunnen maken. Nieuwe consultants sluiten aan bij de projectteams en kunnen direct meedenken met innovatieve en complexe vraagstukken. 

Gaanderweg zul je steeds bekender worden met de zorg en vanuit je eigen specialisme een impact kunnen maken bij de klant. Samen met jou kijken we welke opdrachten jou het beste liggen.

Team meeting_Monochromatic (1)

Consultancy is topsport

Consultancy omschrijven wij vaak als een topsport. Je hebt een duidelijke visie voor ogen en de prestatie voor de klant staat cenraal. Er is een voortdurende focus op groei en zelfontwikkeling.

Uiteraard heb je hier de juiste tools, methoden en kennis voor nodig waar Creq jou in voorziet. Van onze medewerkers vraagt het discipline, toewijding en veel flexibiliteit. Na een teleurstelling evalueer je: je wint of je leert.

Do’s:

 • Creëer en behoud vertrouwen door transparantie
 • Informeel contact als hulpmiddel voor het opbouwen van relatie tussen consultant en klant
 • Leer van de klant
 • Zoek naar gemeenschappelijke elementen: hoe kunnen we elkaar versterken?

Dont’s:

 • Een 9-tot-5 mentaliteit
 • Jezelf profileren op basis van luchtkastelen

Voordelen van werken bij Creq


Afwisselend werk

Je bent vaak betrokken bij verschillende projecten bij verschillende klanten tegelijk. Dit houdt je werk afwisselend en uitdagend; er is altijd een onderwerp om je in vast te bijten.

In controle over je eigen agenda

Als consultant ben je vaak zelf verantwoordelijk voor het op tijd opleveren van werk aan klanten. Dit geeft je naast verantwoordelijkheid ook grote vrijheid in je dagindeling.

Klantrelaties onderhouden

Vaak ben je als consultant ook het visitekaartje van Creq bij de klant. Als consultant wordt van je verwacht dat je zelf op informele wijze je klantrelaties kunt onderhouden.

Ruimte voor eigen initiatieven

Naast het werken aan opdrachten is er binnen Creq altijd ruimte voor interessante, eigen initiatieven. Dit kan bijvoorbeeld iets zijn wat je graag binnen Creq ziet veranderen, een relevantie studie of een nieuwe dienst die we aan klanten kunnen leveren.

Geïnteresseerd?

Of heb je nog vragen?
Upload je CV direct!
Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 6.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 6.

   Vrijblijvend contact

   Wil je meer weten over het werken bij Creq of ben je benieuwd of je een goede match zou zijn? Neem dan gerust contact op met ons.

   Charmijne Bacas
   Managing consultant