Creq blijft optimaliseren: process mining voor operationele ondersteuning in de zorg

Bij Creq blijven we continu leren om de beste methoden en technieken in te zetten bij onze klanten. Zo waren we afgelopen week aanwezig bij de 5e Internationale Workshop over Procesgerichte Data Science voor de Gezondheidszorg (PODS4H) en de 4e Internationale Conferentie over Process Mining (ICPM), beide in Bolzano, Italië. Onderwerpen die aan bod kwamen waren onder andere: predictieve process mining voor het voorspellen van de cliëntreis en daarmee een optimale inzet van zorgmedewerkers op het juiste moment en rule mining voor het in kaart brengen van betekenisvolle correlaties tussen datasets. Volgend jaar zijn we weer van de partij bij ICPM en wel als co-organisator van de process mining vendor challenge!

Bij Creq zien we een nieuw tijdperk ontstaan voor onze zorgklanten, waarbij we via AI en process mining technieken meer en beter grip krijgen op de operationele processen binnen de zorginstellingen en met onze jarenlange domeinkennis en begrip van de ICT uitdagingen spelen we hierin een voortrekkersrol binnen de markt. 

Benieuwd wat wij bij Creq doen met process mining? Of wil je hier zelf aan meewerken als onze nieuwe collega? Stuur ons gerust een berichtje of stuur een mail naar shanti@creq.nl.

Meer updates over process mining voor de zorg volgen nog, dus houdt onze LinkedIn pagina in de gaten!

#Creq #ICTindezorg #ICTinhealth #PODS4H #ICPM #processmining #Bolzano