ValueBlue-partner voor de zorg

ValueBlue is leverancier van het platform BlueDolphin; een architectuur-applicatie in de cloud met een focus op samenwerking.

Creq is officieel aangewezen als partner voor de langdurige zorg. Dit betekent dat wij zorgorganisaties die gebruikmaken van BlueDolphin ondersteuning bieden bij het gebruik, maar ook bij inhoudelijke architectuur-vraagstukken.

valueblue_enterprise-architecture-tools_1676989332949

BlueDolphin-platform

BlueDolphin sluit naadloos aan op de dienstverlening van Creq. Wij geloven dat het gebruik van het platform en de focus op samenwerking bijdragen aan het borgen van architectuur, het in kaart brengen van processen en de slagkracht van zorgorganisaties om gecontroleerd veranderingen door te brengen.

Managed Services

Als erkend partner beschikken wij over onze eigen tenant en kunnen wij zorgorganisaties helpen bij het inrichten van een eigen sub-tenant. Binnen het Managed Services-programma van ValueBlue kunnen wij zorgorganisaties tenants aanbieden tegen gunstige non-profit tarieven.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen rondom BlueDolphin?

Heeft u vragen over het gebruik van BlueDolphin of bent u geïnteresseerd in het inrichten van een eigen tenant binnen onze Managed Services? Neem dan gerust contact met ons op.

Luciën de Jong
Senior Consultant - Architectuur