Creq Jaarevent

Creq onderhoudt graag een warme relatie met haar klanten, met welke we soms al jaren een band hebben. Ieder jaar proberen we voor onze waardevolle relaties een gezellig evenement te organiseren. Dit keer stond plezierig samenwerken en stilstaan bij de mooie projecten die we voor onze klanten mochten uitvoeren centraal. We hebben ervoor gekozen om op een ontspannen manier samen een maaltijd te bereiden en ondertussen leuke, niet per se werkgerelateerde, gesprekken te voeren.

Om 15.30 uur werden onze gasten ontvangen met een drankje in De Kookfabriek in Utrecht. De Kookfabriek is een concept waarbij men in de 6 bestaande keukens door heel Nederland, maar ook op locatie, met een kleine of grote groep van kookworkshops en ­arrangementen kunt genieten. Het pand in Utrecht is een oude fabriekshal, die grotendeels in originele staat is gehouden. De manager van de keuken, Marco, gaf een uitleg over de gerechten, ingrediënten en de werkwijze, waarna de teams ingedeeld en verdeeld werden over een aantal kookunits. Daar stonden alle ingrediënten klaar voor gebruik. Per unit werden, onder het toeziend oog van professionele koks, een aantal gerechten bereid.

Natuurlijk werd er hard gewerkt om alle gerechten op dezelfde tijd klaar te hebben, ondertussen werd er ook volop (bij)gepraat en gelachen. Het koken ging de een wellicht wat beter af dan de ander, maar dat mocht de pret niet drukken. Het thema van de avond was mediterraans. De gerechten bestonden onder andere uit een goedgevulde Gazpacho, Baba Ganoush, gegrilde Makreel, Polenta en een heerlijke Tarte Tatin als toetje. Toen alle gerechten klaar, en niet onbelangrijk, ook nog uitzonderlijk goed gelukt waren werd er een buffet samengesteld en kon iedereen genieten van al het zelfbereide heerlijks.

De twee andere koks, Pepijn en Iris, hebben vervolgens het best samenwerkende, meest creatieve en smaakvolle team aangewezen. Dit team werd verrast met een kleine attentie. Na de overheerlijke maaltijd werd nog geruime tijd na gebabbeld en geborreld.