CIO as a service

Veel mkb zorgorganisaties staan voor de uitdaging om optimaal gebruik te maken van ICT zonder te beschikken over een informatiemanager of een Chief Information Officer (CIO). Dit is waar onze dienstverlening van pas komt. Wij helpen zorginstellingen met het vormgeven van een effectieve ICT-regieorganisatie door middel van gespecialiseerde rollen zoals enterprise architecten, business analisten en projectmanagers.

Waarom kiezen voor deze dienst?
Onze aanpak richt zich op het begrijpen en kennen van de zorgmarkt, wat ons in staat stelt om een gespecialiseerde focus te bieden. Dit biedt zorginstellingen de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van CIO-diensten zonder de kosten van een fulltime CIO. Bovendien bieden we flexibiliteit door onze diensten in te schakelen wanneer nodig, zonder langdurige verplichtingen.

Wat is onze werkwijze?
Onze werkwijze begint met een grondige scan van de organisatie en het ICT-landschap, waarbij we gebruik maken van een referentiedomeinenmodel. Hierdoor kunnen we vaststellen wat goed gaat en waar verbeteringen op korte of lange termijn noodzakelijk zijn. Op basis van deze scan bieden we een advies aan.
Vervolgens brengen we samen met de zorgorganisatie focus aan door middel van een roadmap of jaarkalender, waardoor de benodigde stappen stap voor stap worden gerealiseerd. Tot slot leiden we de eerste projecten en leveren we een geoptimaliseerd proces op, waardoor de zorginstelling effectiever gebruik kan maken van ICT en eventuele ineffici├źnties of risico’s kan bewaken.

Meer weten over onze diensten? Stuur gerust een mailtje naar: info@creq.nl